freelance google ads specialist nodig?

Wil je jouw bedrijf of producten promoten via search ads, video ads, display ads of shopping ads?
Ik help bedrijven hun zichtbaarheid in Google te vergroten en hun relevante doelgroep te bereiken.

google ads

In Google Ads kunnen verschillende soorten advertenties gedraaid worden om een bedrijf of product te promoten. Search ads kunnen de zichtbaarheid van jouw bedrijf promoten in de resultatenpagina's van de Google zoekmachine, display en video ads creëren branding en awareness rondom jouw bedrijf en shopping ads promoten om jouw producten.


Ik heb ruime ervaring het draaien van Google Ads campagnes voor kleine en grote klanten en kan ook jou hierbij helpen.

Goolge Ads
  • live zetten
  • Optimaliseren
  • rapporteren

Wat kan ik voor jou betekenen

Check

mediaplannen, KPI's en budgetverdeling

Ik help bij het opstellen van de mediaplannen. In samenspraak bepalen we op basis van de doelstellingen de strategie, schrijf ik de media tactics uit en maak concrete berekeningen. Hierbij help ik de KPI's en budgetverdeling per campagnefase bepalen.
Check

testen en optimaliseren

Het opzetten van testen, Brand Lift Studies en experimenten zijn mij niet onbekend. Om campagnes te optimaliseren op doelstellingen, is dit een vast element in mijn werk.

Check

rapporteren

Zowel tussentijdse rapportages als eindrapportages horen bij mijn werkzaamheden. Tussentijdse rapportages dienen ervoor om de performance & pacing in de gaten te houden en de campagne tussentijds te optimaliseren. Eindrapportages helpen campagnes te evalueren.

Check

evalueren, concluderen en aanbevelen

Na afloop van de campagne help ik bij de evaluatie. Ik deel mijn conclusies en schrijf aanbevelingen voor volgende campagnes.

ben jij op zoek naar een freelance google ads specialist?