freelance Display & Video 360 specialist nodig?

Conversies behalen tegen de beoogde CPA's? Branding van jouw merk en awareness creëren tegen de laagste CPM tarieven? Relevante doelgroepen bereiken met jouw advertenties? Ik help bedrijven hun doelstellingen te behalen en doelgericht adverteren met display en video advertenties in DV360.

Google display & video 360

Advertenties draaien kan in verschillende platformen. Display & Video 360 is onderdeel van het Google Marketing Platform en is de professionele DSP voor advertentiebeheer en campagnemanagement. Om een licentie voor DV360 te kunnen krijgen en dus campagnes te kunnen draaien in dit platform, moet je aan bepaalde eisen van Google voldoen. Ik heb voor bedrijven mogen werken die zelf een licentie hadden, waardoor ik vele verschillende klanten heb kunnen helpen met hun display en video advertenties in DV360.


Van het voor het eerst opzetten van campagnes tot het springen op de rijdende trein en het oppakken en managen van lopende campagnes, ik heb ruime ervaring met startende bedrijven met kleine budgetten en doorgewinterde adverteerders met tienduizenden euro's advertentiebudget per campagne.


Google Display & Video 360
  • live zetten
  • Optimaliseren
  • rapporteren

Wat kan ik voor jou betekenen

Check

mediaplannen, KPI's en budgetverdeling

Ik help bij het opstellen van de mediaplannen. In samenspraak bepalen we op basis van de doelstellingen de strategie, schrijf ik de media tactics uit en maak concrete berekeningen. Hierbij help ik de KPI's en budgetverdeling per campagnefase bepalen.
Check

testen en optimaliseren

Het opzetten van testen, Brand Lift Studies en experimenten zijn mij niet onbekend. Om campagnes te optimaliseren op doelstellingen, is dit een vast element in mijn werk.

Check

rapporteren

Zowel tussentijdse rapportages als eindrapportages horen bij mijn werkzaamheden. Tussentijdse rapportages dienen ervoor om de performance & pacing in de gaten te houden en de campagne tussentijds te optimaliseren. Eindrapportages helpen campagnes te evalueren.

Check

evalueren, concluderen en aanbevelen

Na afloop van de campagne help ik bij de evaluatie. Ik deel mijn conclusies en schrijf aanbevelingen voor volgende campagnes.

ben jij op zoek naar een freelance display & video specialist?